Aбонамент

Име
Фамилия
Email
И отново email адреса

Предпочитам да получавам писма в HTML формат (препоръчително)

Моля изберете бюлетин/ите с новини, за които искате да се запишете:

  • счетоводство
  • обществени поръчки
  • социално осигуряване
  • Европейски проекти
  • ЗБУТ
  • всички раздели

Отпиши се

Банер
Печат Е-мейл

ТЪРГОВСКАТА ФИРМА - ПРОБЛЕМИ И РЕШЕНИЯ

Програма

09.00-09.30 Регистрация на участниците

09.30-11.00 Ядро на управленския процес. Целеполагане. Отклонение между формулирани и изпълнени цели, задачи и функции - наличие на проблем

Проблем и симптом. Защо е важно да ги дефинираме и разграничаваме. Какви действия предприемаме при преодоляването им - аналог  между бизнеса и алтернативната медицина.

11.00- 11.15 Кафе пауза 

 11.15-13.15 Етапи на Управленско решение. Какво да спазим при определяне на проблема? Най-трудоемкият етап – анализиране. Какво да вземем предвид при определяне на възможните алтернативи за решение? Как се осъществява избор на алтернатива? Стъпки на реализация на решението. Оценка и контрол на изпълнението на решението.

13.15-14.00 Обедна почивка  

14.00-15.30 Особености в етапите на вземане на управленско решение при йерархични организационни структури. Най-често срещани проблеми в търговията на дребно. Причини. Три групи проблеми: с компаниите, със стоките, с персонала. Методи за вземане на управленски решения. Как информационните технологии ни помагат да ги усъвършенстваме?

15.30-15.45 Кафе пауза 

15.45-17.00 Изисквания към управленското решение. Маркетингови инструменти в помощ на управленско решение, свързано с най-чести проблеми. Приложение на програма “таен клиент”

17.00-18.00 Приложение на съвременните подходи за управление в “Моята фирма”

Темата е предназначена за мениджъри на всички нива в търговските вериги, собственици или управители на магазини и за всички, които се занимават с търговска дейност и желаят да усъвършенстват своите знания и умения!

 Програмата се състои от теоретични и практически модули, дискусии, ролеви игри и упражнения .

Лектор: Д-р Ирина Йовчева- Доктор по икономика, направление търговия на дребно с дългогодишен опит в областта на маркетинга, мениджмънта и търговията. Има теоретико-проложен принос в областта на “Управление на търговска верига”, Консултант на “Faceoff Bulgaria” в областта на анализ на резултатите от проведени вълни по порграма “таен клиент”.

Дата на провеждане: юни.2011 г.

Времетраене: 1 ден- 9,30 ч. начало- 18.00 ч. край и раздаване на сертификати

(включени две кафе- паузи, минерална вода)

Място на провеждане: гр. София, хотел Будапеща, ул. Будапеща 92А, зала Понония

Такса за участие: 180 лв. (крайна цена)

В таксата са включени: зала, лектор, техническо оборудване, учебни материали, кафе, мин. вода, сертификат за обучението.

Начин на плащане: по банков път
Банка: ПРОКРЕДИТБАНК АД 
BIC: PRCBBGSF
Сметка: BG 29PRCB92301034794514 

За валидна се приема заявка, за която има получени: бланка /форма/ за участие и постъпило плащане по сметката на ТБМ Консултинг ЕООД  !!!

В основание на плащане посочете '' Участие в семинар''.

Ако имате нужда от хотелско настаняване, моля свържете се с нас!

За повече информация: 0889 416 048 или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.