Aбонамент

Име
Фамилия
Email
И отново email адреса

Предпочитам да получавам писма в HTML формат (препоръчително)

Моля изберете бюлетин/ите с новини, за които искате да се запишете:

  • счетоводство
  • обществени поръчки
  • социално осигуряване
  • Европейски проекти
  • ЗБУТ
  • всички раздели

Отпиши се

Банер
Печат Е-мейл

Семинар по обществени поръчки

КАК ДА УЧАСТВАМЕ В ПРОЦЕДУРИ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ПРИ НОВИТЕ УСЛОВИЯ В НОРМАТИВНАТА УРЕДБА В СИЛА ОТ 26.02.2012 г.  

  

Програма

  

09.00-09.30 Регистрация на участниците

09.30-11.00 Основни понятия. Обществена поръчка. Кандидат, участник, изпълнител. Видове режими за възлагане на обществени поръчки. Видове процедури – основания, етапи на провеждане. Портал за обществени поръчки - полезна информация. Регистър – съдържание и възможности търсене на информация за обществени поръчки.


11.00- 11.15 Кафе пауза

11.15-13.00 Откриване на процедура – решение и обявление. Документация за участие – технически спецификации, проект на договор. Срокове за закупуване, искане на разяснения. Изправяне на грешки и нередности, установени при откриване на процедурата - възможност за намеса на заинтересовани лица.

Решение за промяна – същност, срок за публикуване, уведомяване. Видове нарушения на етапа на откриване на процедурата, възможност и срокове за обжалване, заинтересовани лица.

13.00-14.00 Обяд в р-та на хотела

14.00-15.00 Условия за участие в процедурите. Критерии за подбор и документи за доказване на  съответствие с изискванията. Критерии за оценка на оферти. Показатели и методика при критерий «икономически най- изгодна оферта». Гаранции – видове и размер, вносител. Подготовка, и подаване на оферта. Правила за обединения и подизпълнители.

15.00-15.15 Кафе пауза

15.15-16.30 Комисия за разглеждане и оценка на оферти – етапи в работата й, взаимоотношения с кандидатите и участниците. Отстраняване на кандидати и участници - основания в зависимост от етапа на работата на комисията. Протоколи от работата на комисията – условия и срок за запознаване на кандидати и участници. Решение за избор на изпълнител – получаване, възможност за обжалване, заинтересован кандидат и заинтересован участник. Договор за обществена поръчка – съдържание, срок за сключване, необходими документи. Основания за анексиране на договор за обществена поръчка.

  

Лектор: Петя Николова- експерт в дирекция „Мониторинг, анализ и методология” в АОП     

   

Дата на провеждане: 25.04.2012 г. (сряда)

Времетраене: 1 ден- 9,30 ч. начало- 16.30 ч. край и раздаване на сертификати

 

Място на провеждане: гр. София, хотел Будапеща, до Централна гара, ул. Будапеща 92а, зала Понония  

Такса за участие: 128 лв. (крайна цена)

Отстъпки:

 

  • При записване на втори участник от организация-  5% отстъпка.
  • За всеки следващ - 10% отстъпка.
  • За участници в предишни семинари- още 5% отстъпка.

 

 

В таксата са включени: зала, лектор, техническо оборудване, учебни материали, кафе, мин. вода, обяд, сертификат за обучението.

Записването за семинара става след попълване на формуляр за участие  или до изчерпване на местата в залата, и заплащане на таксата до 23.април.2012 г.!

 

Начин на плащане: по банков път
Банка: ПРОКРЕДИТБАНК АД
BIC: PRCBBGSF
Сметка: BG 29PRCB92301034794514

 

За валидна се приема заявка, за която има получени: бланка /форма/ за участие и постъпило плащане по сметката на ТБМ Консултинг ЕООД !!!

В основание на плащане посочете '' Участие в семинар''.

Ако имате нужда от хотелско настаняване, моля свържете се с нас!

В хотел Будапеща цена за двойна стая - 90 лв. със закуска, паркинг, интернет и  9% ДДС, единична стая- 100 лв. със закуска, паркинг, интернет и 9% ДДС.

В хотел Дедеман Принцес София цена за двойна стая - 70 лв. със закуска, паркинг, безплатно ползване на фитнес център и плувен басейн в луксозния комплекс на хотела Виктория СПА, интернет и 9% ДДС, единична стая- 90 лв. със закуска, паркинг, безплатно ползване на фитнес център и плувен басейн в луксозния комплекс на хотела Виктория СПА, интернет и 9% ДДС.

 

За повече информация: 0889 416 048 или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.